Masaj de relaxare

Masajul de relaxare relaxeaza musculature, stimuleaza circulatia sangelui, trateaza oboseala, , mentine un corp sanatos.

Click aici pentru a vedea tarifele pentru masaj de relaxare si celelalte tratamente.

Masajul   de relaxare  se desfasoara intr-o ambianta placuta, fiind foarte placut si relaxant. Puteti opta pentru un masaj de relaxare atunci cand va simtiti incordata, obosita, stresata sau pur si simplu cand va doriti un rasfat.

Masajul de  relaxare  atenueaza tensiunea, stresul, calmeaza durerile, relaxeaza  muschii incordati  si indeparteaza starea de apatie. Masajul, mai  presus de toate, ne da o senzatie de bine.

Prin masajul de relaxare corpul este ajutat sa elimine toxinele, conducand astfel la imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei, dezvoltarea amplitutinii de miscare la nivelul articulatiilor,  avand ca efect imediat eliminarea  tensiunii  musculare. Masajul   stimuleaza sau  calmeaza, in functie de ritmul si de profunzimea mangaierilor. De aceea masajul poate sa faca o persoana sa se simta vioaie, energica sau, dimpotriva, sa se simta relaxata si somnoroasa.

Masajul de relaxare nu este unul brutal sau dureros asa ca va veti putea simti corpul plutind. Se  aplica manevre si procedee specifice, de la simpla mangaiere la batere, scuturare, presare, etc. Rezultatele sunt  variate, in functie de tipul manevrelor folosite. Masajul de relaxare se efectueaza cu uleiuri sau creme parfumate care stimuleaza starea de bine si relaxare.

Scopul principal al masajului de relaxare este de a ajuta să vă relaxați. În timpul unui masaj de relaxare se pune mai puțin accent pe partea anticelulitica si astfel,  terapeutul nu va provoca durere, scopul fiind de a obține relaxare musculara. Uneori,  oamenii chiar adorm in timpul unei sedinte de masaj.

Există încă beneficii substantiale de sanatate datorate masajului de relaxare, inclusiv calmarea sistemului nervos, promovând un sentiment de bunăstare, îmbunătățirea circulației sângelui și stimularea sistemului limfatic al organismului, care transportă departe deșeuri.

Efectele positive ale masajului de relaxare:

–          imbunatateste circulatia sanguina si limfatica

–          ajuta la eliminarea toxinelor din organism

–          creste elasticitatea pielii

–          ajuta la regenerarea tesuturilor

–          relaxeaza musculatura

–          elimina oboseala accentuata

–          mentine o buna stare de sanatate

Masajul de relaxare este indicat a se face cel putin o data pe saptamana si are ca scop mentinerea organismului intr-o stare de functionare perfecta. Masajul de relaxare este recomandat persoanelor de toate varstele, de la nou-nascuti si pana la persoane de varsta a treia.

Reducerea tensiunii musculare, obtinuta prin masaj, este in  stransa legatura cu inducerea unei stari mentale pozitive, micsoreaza anxietatea  si  depresia, imbunatateste capacitatea de concentrare si creeaza stari de relaxare profunda, inlaturand somnolenta din timpul zilei si insomnia.

Masajul de relaxare poate fi efectuat prin metoda clasica sau puteti alege masajul cu pietre calde.

Acesta consta in efectuarea masajului combinat cu pietre vulcanice incalzite la un aparat special. Pe langa efectul relaxant deosebit, masajul cu pietre vulcanice va incarca cu energie si  va elibereaza de stres printr-o metoda unica.


OLOIL tratament anticelulitic, energizant şi tonifiant

Combinat cu uleiuri volatile specifice, OLOIL este aliatul tratamentelor anti-imbatranire, anticelulitice si a pielii lipsita de vitalitate. Vitaminele sale constituie o bariera antioxidanta solida, sustinute de actiunea fitosteronilor care stimuleaza producerea de colagen si elastina
Oloil este un tratament anticelulitic, tonifiant, pentru fermitate, energizant. Este indicat pentru celulita in stadiu mediu si grav, tesutul cu toxine, pielea lasata, lipsita de elasticitate

MAGIC HONEY

Masajul tratament cu miere este indicat pentru pielea uscata, afectata de stres, lipsita de oxigenare si elasticitate, celulita.
Efecte: exfoliant natural, drenant, nutritiv, modelant.
Tratamentul ofera o senzatie de relaxare totala.


MASAJUL CU CIOCOLATA

Masajul tratament cu ciocolata reprezinta remediul ideal pentru stres, stari depresive, piele uscata, pielea lipsita de fermitate.
Efecte: senzorial, stimuleaza serotonina, nutritiva, netezire.

Citeste si despre: masaj anticelulitic, reflexoterapie si istoria masajului.

Masaj de relaxare