Cavitatie

Cavitatie

Cavitatie cu ultrasunete = liposuctie fara bisturiu.

Click aici pentru a vedea tarifele pentru cavitatie si celelalte tratamente corporale si faciale.

Cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii localizate cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale! LIPOSUCTIE VIRTUALA! FARA DURERE, FARA COMPLICATII, FARA BISTURIU! Noua terapie care inlocuieste bisturiul în chirurgia plastica. Tehnologiile moderne înlocuiesc în ultima vreme cu succes bisturiul în chirurgia plastica. Depunerile inestetice pot fi acum îndepartate cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete de joasa frecventa.

Este vorba despre cea mai noua descoperire privind remodelarea corporala si reducerea tesutului adipos care are la baza principiul undei de soc, folosita pentru prima data în medicina estetica. Noua tehnica poate fi folosita pe zone cum sunt bratele, coapsele, fesele, gleznele, genunchii, gambele, burta… etc! Gambele groase se pot remodela acum fara mari probleme. Exploatand fenomenul fizic al cavitatiei undele de soc, formate din ultrasunete de joasa frecventa, produc dezintegrarea celulelor adipoase si in consecinta reducerea stratului adipos.

Cavitatia reprezinta in momentul actual cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. Ultrasunetele patrund de la o adâncime de câtiva milimetri pâna la o adâncime de 5 cm în pachetul adipos, în functie de energia cu care se lucreaza. Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) iar succesiva lor implozie, rupe membranele celulelor adipoase. Odata dezintegrata celula adipoasa, tot continutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Folosind aceasta noua metoda de slabire in numai citeva sedinte de tratament se poate realiza un nou contur corporal.

Efectele produse de cavitatie : Inca de la inceput se poate observa o intensa actiune lipo (dezintegrarea tesutului adipos) si o progresiva remodelare a profilului corporal pe linga reducerea consistentei masei adipoase. La toate acestea se adauga disparitia aspectului de coaja de portocala cu eliminarea clasicilor noduli celulitici, o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat, cu o reactivare a microcirculatiei periferice si al drenajului lichidelor stagnante si nu in ultimul rind o imbunatatire a tonusului si elasticitatii pielii. Efectul cavitatiei este masurabil .

Ce simte clientul in timpul tratamentului ? In timpul tratamentului clientul poate percepe un sunet mai mult sau mai putin intens in functie de sensibilitatea auditiva individuala .In orice caz acest fenomen se verifica in primele sedinte apoi acesta se diminueaza.Tratamentul este placut si relaxant.

Pentru ce aceasta metoda este de preferat liposuctiei ? Aceasta metoda de slabire este o alternativa non invaziva si non agresiva a liposuctiei.Nu se simte durere, nu exista complicatii sau timpi de recuperare, este mai putin costisitoare si nu interfereaza cu activitatile cotidiane ale clientului. Cate sedinte de tratament sunt necesare pentru a obtine bune rezultate ? Numarul sedintelor de tratament difera de la individ la individ. Operatorul estetic efectueaza o atenta analiza corporala a fiecarui client pentru a personaliza tratamentul in functie de necesitatile individuale.In mod normal se efectueaza 6/10 sedinte de tratament/zona .

Cit dureaza o sedinta de tratament si dupa cite sedinte se vad rezultatele ? O sedinta de tratament dureaza 30 de minute. Tratamentul este localizat, lucrandu-se pe zonele cu probleme, circa 15-20-30 minute cu cavitatie. Ultima faza a tratamentului consta in efectuarea drenajului limfatic la un aparat special conceput pentru acest lucru ,sau cu aparatul de vacuum sau masaj manual. Dupa a treia/patra sedinta de tratament se poate observa o reducere evidenta a masei adipoase.

Acest tratament poate fi aplicat tuturor clientilor ? Nu sunt contraindicatii. Totusi se recomanda sa se evite tratamentul asupra persoanelor cu probleme cardiace, purtatoare de pace-maker, cu afectiuni vasculare grave ,cu cancer, tumori, boli de piele, femeilor insarcinate, persoanelor care au pietre la vezica biliara, femeile care au chisturi ovariene sau fibroame, femeilor care alapteaza sau la menstruatie.

Ce trebuie sa faca clientul? Persoanelor care se supun tratamentului cu cavitatie li se recomanda: un regim alimentar corect, sa desfasoare usoare activitati fizice, sa bea 2 litri de apa zilnic .Toate acestea pentru a se obtine un maxim de rezultate.

Odata obtinute bune rezultate ce trebuie facut pentru mentinenerea acestor rezultate ? La sfirsitul ciclului de tratamente se recomanda un tratament de mentinere la fiecare 3 luni.

Din aceasta pagina s-a dat click pe: radiofrecventa, vacuum, masaj anticelulitic, tratamente corporale.