Masaj de relaxare

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare relaxeaza musculature, stimuleaza circulatia sangelui, trateaza oboseala, , mentine un corp sanatos.

Click aici pentru a vedea tarifele pentru masaj de relaxare si celelalte tratamente.

Masajul de relaxare se desfasoara intr-o ambianta placuta, fiind foarte placut si relaxant. Puteti opta pentru un masaj de relaxare atunci cand va simtiti incordata, obosita, stresata sau pur si simplu cand va doriti un rasfat.

Masajul de relaxare atenueaza tensiunea, stresul, calmeaza durerile, relaxeaza muschii incordati si indeparteaza starea de apatie. Masajul, mai presus de toate, ne da o senzatie de bine.

Prin masajul de relaxare corpul este ajutat sa elimine toxinele, conducand astfel la imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei, dezvoltarea amplitutinii de miscare la nivelul articulatiilor, avand ca efect imediat eliminarea tensiunii musculare. Masajul stimuleaza sau calmeaza, in functie de ritmul si de profunzimea mangaierilor. De aceea masajul poate sa faca o persoana sa se simta vioaie, energica sau, dimpotriva, sa se simta relaxata si somnoroasa.

Masajul de relaxare nu este unul brutal sau dureros asa ca va veti putea simti corpul plutind. Se aplica manevre si procedee specifice, de la simpla mangaiere la batere, scuturare, presare, etc. Rezultatele sunt variate, in functie de tipul manevrelor folosite. Masajul de relaxare se efectueaza cu uleiuri sau creme parfumate care stimuleaza starea de bine si relaxare.

Scopul principal al masajului de relaxare este de a ajuta să vă relaxați. În timpul unui masaj de relaxare se pune mai puțin accent pe partea anticelulitica si astfel, terapeutul nu va provoca durere, scopul fiind de a obține relaxare musculara. Uneori, oamenii chiar adorm in timpul unei sedinte de masaj.

Există încă beneficii substantiale de sanatate datorate masajului de relaxare, inclusiv calmarea sistemului nervos, promovând un sentiment de bunăstare, îmbunătățirea circulației sângelui și stimularea sistemului limfatic al organismului, care transportă departe deșeuri.

Efectele positive ale masajului de relaxare:

imbunatateste circulatia sanguina si limfatica

ajuta la eliminarea toxinelor din organism

creste elasticitatea pielii

ajuta la regenerarea tesuturilor

relaxeaza musculatura

elimina oboseala accentuata

mentine o buna stare de sanatate

Masajul de relaxare este indicat a se face cel putin o data pe saptamana si are ca scop mentinerea organismului intr-o stare de functionare perfecta. Masajul de relaxare este recomandat persoanelor de toate varstele, de la nou-nascuti si pana la persoane de varsta a treia.

Reducerea tensiunii musculare, obtinuta prin masaj, este in stransa legatura cu inducerea unei stari mentale pozitive, micsoreaza anxietatea si depresia, imbunatateste capacitatea de concentrare si creeaza stari de relaxare profunda, inlaturand somnolenta din timpul zilei si insomnia.