Body Land

Sanatate pentru corp si suflet

MACHIAJ PROFESIONAL

Machiaj nunta, machiaj evenimente speciale, machiaj profesional la Body Land Salon.

Click aici pentru a vedea tarifele pentru machiaj profesional si celelalte tratamente corporale.

Inca din timpul faraonilor cosmetica decorativa colorata a avut un rol special in arta infrumusetarii si poate fi considerata pana in zilele noastre micul secret al femeii moderne, entuziaste si increzatoare.

Orice femeie este frumoasa, insa, ar trebui sa recunoastem, ca nu orice femeie stie sa isi puna in valoare trasaturile. Aici intervine puterea machiajului, si nu orice fel de machiaj, doar cel profesional executat cu produse de calitate poate sa-ti evidentieze frumusetea si sa-ti mascheze imperfectiunile.

Produsele folosite sunt profesionale – Mac, Parisax, Max Factor, Lancome, Clarins, Revlon, Sephora

Machiajul pentru ocazii speciale poate dura intre 50-70 minute.

Fie ca te pregatesti pentru a fi mireasa unica la nunta visurilor tale, fie ca iti doresti sa stralucesti la un eveniment mult asteptat sau pur si simplu te-ai saturat de rutina fiecarei zile si vrei sa atragi admiratia celor dragi printr-o schimbare, ai gasit aici un make-up artist pasionat care iti va contura chipul prin culori si iti va modela trasaturile cu maiestrie, folosind cele mai performante produse si tehnici profesionale de machiaj.

Machiajul profesional poate deveni în anumite situații un atu important. În zilele noastre machiajul a devenit o obișnuință, aproape orice femeie apelând zilnic la un rimel sau un gloss aplicat rapid pe buze. Pentru evenimente deosebite machiajul profesional nu mai poate fi realizat de oricine, iar un make-up artist va ști exact ce vă trebuie! Pentru evenimentele importante din viața dumneavoastră machiajul subliniază și corectează imaginea și aspectul general al feței și ochilor. Scopul machiajului profesional este de a sublinia și evidenția frumusețea fiecărei femei! Un machiaj profesional rafinat, adaptat stilului dumneavoastră și ocaziei deosebite, va încununa răsfățul și va adăuga încă un strop de strălucire frumuseții dumneavoastră.

Machiajul este o metoda de infrumusetare care are rolul de a sublinia calitatile fizice ale femeii si de a estompa defectele, dar trebuie tinut seama de faptul ca fizionomia trebuie sa ramana aceeasi. Fie ca este vorba de un machiaj de zi sau de unul de seara, machiajul trebuie sa fie special, sa nu fie strident si sa fie adaptat momentului din zi si ocaziei unde te afli.

Factorii de care se tin seama in realizarea machiajului sunt: calitatea pielii, tipul morfologic al fetei (oval, rotund, patrat, diamant), armonia culorilor in concordanta cu parul si cu imbracamintea sezonul, ocazia si lumina.

O seară perfecta trebuie insotită neaparat de o imagine impecabila si un machiaj reusit. Lumina mai slabă din timpul serii ofera o alta perspectiva asupra feței si din acest motiv machiajul de seară trebuie sa fie mult mai pronunțat, mai evident decat cel de zi. Nu trebuie nici sa cădem in extrema machiajului de ocazie sau a celui artistic. Machiajul de seară este potrivit pentru activitatile comune nocturne: ieșiri la restaurant, la film, plimbări, întâlniri etc. Spre deosebire de machiajul de ocazie vom renunta la câteva artificii cum ar fi sclipiciul sau genele foarte lungi. Trebuie sa ținem cont si de intensitatea luminii artificiale din locația în care vom merge. Dacă lumina va fi foarte puternică atunci vom apela la un machiaj de seară puțin mai șters, mai apropiat celui de zi. Dacă lumina este foarte slabă atunci putem aplica un machiaj de seară in culori puternice si indraznețe.

Când vorbim despre machiajul de ocazie, este imposibil sa nu ne zboare gândul la o seară deosebita sau un eveniment important pe care îl asteptam de ceva vreme. Și pentru ocazia mult așteptată, in mod sigur te-ai gândit deja la ce ținuta vei avea. Evident, trebuie să asortezi machiajul la tinuta, pentru ca intregul tau aspect sa formeze un tot unitar. Machiajul de ocazie inseamna: machiajul de mireasa, machiajul pentru nunta in general, machiajul de botez sau alte ceremonii in familie, machiajul pentru prezentari de moda, machiajul pentru seara de Revelion, machiajul pentru petreceri si majorate, machiajul pentru baluri de absolvire, etc.

De cele mai multe ori, machiajul de ocazie este extravagant, stralucitor, ascunzand cat mai bine micile defecte, punandu-te in centrul atentiei de fiecare data. Cand vorbim despre acest tip de machiaj, ne gandim la o multitudine de artificii cu care putem jongla foarte usor atat timp cat nu exageram: culori intense, indraznete si stralucitoare, sclipici de ochi, de par, gene false, blush-uri sidefate, gloss cat mai lucios, tus, linii dramatice si negru la discretie.

Produsele pe care le folosim la realizarea machiajului de ocazie trebuie sa fie de calitate superioara, foarte rezistente la transer, pentru a nu exista riscul ca pe durata intregii nopti sa iti curga rimelul, sa ai sclipici pe nas, ruj pe dinti sau sa iti cada genele false.

Din aceasta pagina s-a dat click pe: tratamente faciale, tratamente corporale, tarife masaj si tratamente.