Presoterapie

Drenaj limfatic prin presoterapie

Alege presoterapia! Este una dintre cele mai corecte, naturale si placute metode de detoxifiere a organismului, sustinand procesul de slabit.

Click aici pentru a vedea tarifele pentru presoterapie si celelalte tratamente corporale si faciale.

Drenajul limfatic (presoterapia)

Actioneaza cu forta hemodinamica si presiune secventiala asupra lantului ganglionar, facilitand eliminarea lichidelor si grasimilor aflate in exces in organism. Camerele de presiune individuala actioneaza direct asurpa tesutului conector si asupra zonelor bgate in retentie hidrica, realizand un excelent drenaj limfatic.

Presoterapia este o metoda terapeutica utilizata in mod obisnuit in fizioterapie si in medicina estetica si care, pe langa un masaj specializat, stimuleaza circulatia sangelui prin presarea unor zone diferite ale corpului. Este vorba despre una dintre cele mai bune metode de a scapa de celulita, de a remodela corpul, de a elimina toxinele din organism si de a scapa de picioarele umflate si grele. Mai mult decat atat, aceasta procedura are efecte deosebite in slabire, ajutand la reducerea cantitatii de apa din organism.Este o procedura antistres, relaxanta, cu rezultate deosebite in slabire, combaterea celulitei déjà existenta dar si impiedicarea aparitiei ei.

Un prim beneficiu al presoterapiei este usurarea reintoarcerii venoase necesara celor care au o circulatie deficitara manifestata prin picioarele reci, crampele si carceii nocturni. Inima pompeaza sangele catre picioare, insa pentru ca efectul sa fie invers, pentru a ajunge din nou la inima, sangele lupta cu atractia gravitational, deci cu propria greutate corporala.

Ce este drenajul limfatic?

Circulatia limfatica are în organism rolul de transportator al reziduurilor. Daca exista defectiuni în sistem din cauza modului de viata nesanatos, lumea noastra interioara „înnebuneste”. Lipsa de exercitiu determina, de asemenea, îngreunarea circulatiei limfatice, slaba circulatie a sângelui si în particular drenajul limfatic defectuos. Astfel organismul acumuleaza din ce în ce mai multa apa, celulele degenereaza, pielea îmbatrâneste si se lasa, ducând la dezvoltarea celulitei prin umflarea celulelor grase.

Importanta unui drenaj limfatic corespunzator merge mult peste rolul sau de eliminare a reziduurilor. Limfa actioneaza de asemeni ca un filtru al tesuturilor: distruge bacteriile si toxinele cu ajutorul globulelor albe localizate în ganglionii limfatici. De aceea sistemul limfatic este considerat un fel de gardian al sanatatii corpului.

In ce consta procedura de drenaj limfatic

Procedura consta într-un preso-masaj, prin care se actioneaza asupra lantului de ganglioni limfatici. Este o terapie ce propune eliminarea tuturor toxinelor neasimilate de organism în timpul procesului de sinteza celulara. Reducerea drenajului limfatic si a circulatiei sângelui determina acumulari de grasime, tesutul conjunctiv îsi pierde elasticitatea, aparând astfel imperfectiuni si denivelari ale pielii. Pentru a optimiza drenajul limfatic este necesar ca muschii sa se contracte, tesutul conjunctiv sa fie ferm, oferind un grad ridicat de compresie.

Efectele masajului de drenare limfatica se vor face imediat simtite prin:

• întarirea sistemului imunitar datorita stimularii ganglionilor limfatici,

• dinamizarea circulatiei limfei în spatiile intercelulare,

• accelerarea curentului limfatic si eliminarea rapida a reziduurilor toxice,

• antrenarea toxinele care blocheaza procesele fiziologice,

• intensificarea schimburilor nutritive si eliminarea toxinelor din corp,

• usurarea transportului acizilor grasi si al colesterolului,

• intensificarea, prin masaj, a curentului limfatic, de pâna la 10-15 ori!

Din aceasta pagina s-a dat click pe: tonifiere sani, tratamente faciale, machiaj profesional, masaj anticelulitic, tratamente corporale si faciale.