Ultrasunete

Ultrasunete

TRATAMENT ULTRASUNETE ULTRASONO

Click aici pentru a vedea tarifele pentru tratamentele cu ultrasunete si celelalte tratamente corporale si faciale.

Tratamentele cu ultrasunete sunt excelente pentru remodelarea corporale deoarece reprezinta una din putinele metode in cursul careia intalnim un efect dublu: de spargere a depozitelor de grasime calcifiate si de dizolvare simultana a lor, cu rezultate vizibile intr-un timp relativ scurt.

Un tratament cu ultrasunete este foarte asemanator cu cele folosite in centrele medicale, doar ca in remodelarea corporala, ultrasunetele penetreaza cu cativa milimetri mai in profunzime, ajungand la nivelul tesutului adipos unde se gaseste celulita.

Tratam celulita cu ultrasunete

Tratamentul anticelulitic cu ultrasunete imbina efectul termic provocat de ultrasunete cu actiunea activa a ingredientelor din creme anticelulitice. Ultrasunetele creeaza micro – vibraţii invizibile (un milion vibratii pe secundă), percepute foarte uşor pe epidermă, care penetrează 4 -5 cm în grăsimea subcutanată, spărgând depozitele de grăsime calcifiate. Practic, acţionează asemeni unui micro – masaj, solicitand mecanic tesuturile care se incalzesc si defibrozeaza celulita.

Aparatul de masajul anticelulitic cu ultrasunete lucrează cu un milion de herţi pe secundă, pentru a crea acelaşi efect ca cel al unei diete. Efectul similar unei diete este dat de arderea grăsimilor subcutanate cu energie cinetică generate de aceste micro-vibraţii. Tratamentul cu ultrasunete se poate aplica pe toate zonele ce necesită slăbire: abdomen, şolduri, fund, coapse, braţe, bărbie, etc.

Beneficii Tratament cu ultrasunete:

– Efect anticelulitic prin inmuierea nodulilor celulitici si eliminarea lor

– Redarea elasticitatii pielii

– Efect antivergeturi prin uniformizarea culorii epidermei

– Efect anticearcan si de lifting facial prin stimularea activităţii celulare, controlează oxidarea celulară şi activarea melaninei de sub piele. Permite pătrunderea în profunzime a produselor profesionale aplicate pentru reducerea ridurilor şi hidratarea epidermei.

– Realizează o profundă sonoforeză – ultrasunetele, printr-o presiune acustică, maximizeaza eficienta ingredientelor active din cremele antirid, antivergeturi, anticelulita.

– Activare a micro-circulaţiei cutanate prin acţiunea termică a tratamentului cu ultrasunete.

Contraindicatii tratament cu ultrasunete:

-Tratamentul cu ultrasunete este contraindicat persoanelor care au dermatite, răni deschise, varice pronunţate, purtătorilor de tije metalice, celor cu boli cardiace sau astm.

Imbinarea de tratamente cu ultrasunete cu impachetari sau o sedinta de electrostimulare lifting facial conduce la maximizarea efectelor anticelulitice si antirid.

Din aceasta pagina s-a dat click pe: tratamente faciale, machiaj profesional, impachetari anticelulitice, masaj anticelulitic, tratamente corporale si faciale.