Termocuverta

Termocuverta

Impachetari anticelulita in termocuverta

Click aici pentru a vedea tarifele pentru impachetari anticelulita in termocuverta si celelalte tratamente corporale si faciale.

In centrele de infrumusetare si in saloanele de remodelare corporala exista mai multe proceduri care folosesc caldura pentru a eficientiza procesul de slabire in anumite zone ale corpului.Una dintre acestea este termocuverta sau patura termica.

Termoterapia cuprinde acele modalitati de tratament care utilizeaza caldura pentru cresterea temperaturii anumitor parti ale corpului. Impachetarile in termocuverta reprezinta proceduri care se bazeaza pe efectul benefic al caldurii asupra organismului.

Sedintele de tratament cu termocuverta constau in infasurarea pacientului intr-o patura electrica dubla, care prin efectul de sauna, permite slabirea localizata doar in zonele dorite. Temperaturile ridicate(75grade) ale termocuvertei aplicate local, in zonele cu probleme, duc la arderea rapida a tesutului adipos si la accelerarea semnificativa a metabolismului celular, a procesului de eliminare a toxinelor si a lichidului tisular in exces. Astfel se produce o detoxifierea organismului si scaderea retentiei de apa.

Rezultate vizibile la procedurile efectuate la termcuverta se pot observa dupa 3 sedinte, cand se poate vedea o usoara scadere ponderala precum si modificari la nivelul pielii care devine mai catifelata si mai ferma.

Termocuverta reprezinta in fapt o sauna locala ce ajunge la temperaturi foarte ridicate, procedura ducand la arderea extrem de rapida a tesutului adipos, cresterea semnificativa a metabolismului celular si pierderea rapida in centimetri.

Cercetari clinice demonstreaza ca o serie de patologii cum ar fi : dureri lombare, dureri menstruale, contractii musculare, dureri ale coloanei vertebrale, dureri musculare se pot trata prin caldura, deci si prin termocuverta. Caldura declanseaza in organism mecanisme complexe neurologice , vasculare si metabolice care reduc durerea si in plus sunt capabile sa reduca depresia si anxietatea asociate bolii.

Aceasta crestere de temperatura poate fi superficiala sau profunda.

Termocuverta are aspectul unui sac de dormit si este confectionata asemenea unei paturi electrice. Zonele de caldura independente permit progamarea temperaturii dorite pe fiecare zona in parte.

In ceea ce priveste problemele de celulita si de inestetisme ale pielii, termocuverta ofera posibiltatea de a trata zonele atinse de celulita. Caldura degajata de termocuverta dilata vasele de singe, creste ritmul cardiac, si implicit genereaza un mai mare flux de singe, imbunatateste circulatia sanguina si limfatica si imbunateste elasticitatea tesuturilor. Temperatura ridicata din interiorul termocuvertei favorizeaza transpiratia si deci toxinele din corp sunt eliminate cu mai multa usurinta direct prin piele.

Este vorba de un remediu important intrucat termocuverta inlatura retentia hidrica si are un efect detoxifiant care elimina aspectul inestetic de coaja de portocala, conferind fermitate pielii.

Pentru ca are efect de sauna, termocuverta poate fi utilizata si ca etapa in cadrul tratamentului anticelulitic care presupune si impachetari cu produse care favorizeaza eliminarea celulitei si arderea grasimilor. Caldura degajata de termocuverta provoaca dilatarea porilor, in acest fel pielea va capata o mai mare permeabilitate la principiile active continute in cremele si namolurile care se aplica pe corp in cadrul sedintei de tratament .

Numita si termoterapie, termocuverta nu ajuta doar la slabire, pentru ca prin efectele sale contribuie si la remedierea unor probleme de sanatate cum ar fi probleme articulare, artrite,probleme reumatismale, probleme ginecologice, etc

Un alt efect important pe care il produce termocuverta este ca relaxeaza organismul , indeparteaza stresul si anxietatea. Termocuverta prin starea de bine, de comfort pe care o creeaza, are un rol de echilibrare a functiilor cerebrale, contribuind astfel la reglarea proceselor nervoase la persoanele solicitate psihic .Astfel termocuverta prin efectul de sauna, exercita un puternic efect tonifiant asupra sistemului nervos, fenomen care sta la baza recomandarii saunei in astenii nervoase.

Durata unei sedinte de tratament in termocuverta este de 40 de minute.Pentru a se obtine rezultate maxime se recomanda 3 tratamente saptamanale .

Beneficii termocuverta:

detoxifierea organismului

stimularea arderii grasimilor

accelerarea metabolismului

combaterea inflamatiilor

imbunatatirea aspectului pielii

intarirea sistemului imunitar

reducerea durerilor musculare si a tensiunilor din corp

imbunatatirea circulatiei singelui

eliminarea stresului si anxietatii

Contraindicatii termocuverta:

– problemele cardio-vasculare

– hipertensiune arteriala

– afectiuni dermatologice

– alergii la materialul din care este confectionata termocuverta

– prezenta sarcinii

– epilepsia

– starile febrile

– prezenta infectiilor in corp

Din aceasta pagina s-a dat click pe: impachetari anticelulitice, impachetari anticelulitice in tunel cu infrarosu, masaj anticelulitic, tratamente corporale si faciale.