Radiofrecventa

Radiofrecventa

Radiofrecvenţa este un tratament cosmetic introdus în ultimii ani pe piața înfrumusețării faciale și corporale.

Click aici pentru a vedea tarifele pentru radiofrecventa si celelalte tratamente corporale si faciale.

Undele de radiofrecventa actioneaza cu termolipoliza selectiva pentru a trata si infrumuseta. Cu alte cuvinte, radiofrecventa conduce o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor, pentru a trata in interior problema.

Reducerea vizibilităţii ridurilor, eliminarea celulitei, eliminarea flacidităţii sunt câteva dintre beneficiile de care se bucura cei care apeleaza la radiofrecventa.

Tratamente cu radiofrecventa sunt ideale pentru:

persoanele cu piele flasca: femei care au nascut recent, sani lasati, piele flasca in zona coatelor si a genunchilor (recunoscuta pentru dificultatea cu care se remodeleaza),

pentru refacerea conturului corporal in cazul celor afectate de inesteticul aspect de coaja de portocala dar si

pentru reintinerirea tenului si atenuarea efectelor imbatranirii: riduri, aspect matifiat, piele flasca.

Sub actiunea undelor de radiofrecventa temperatura creste pana la 40-42 de grade la suprafata pielii, in timp ce in interiorul tesutului tratat ajunge pana la 60-65 grade.

Rezultate radiofrecventa

Ceea ce este spectaculos in tratamentul cu radiofrecventa este tonifierea conferita, care se poate observa inca de la prima sedinta, indiferent ca aplicam terapia facial sau corporal.

Unda de radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de fibre noi, elastice.

La nivel facial, prin radiofrecventa se observa efectul de reducere a ridarii cutanate, imbunatatind vizibil textura pielii – mai exact, atenuarea ridurilor si transformarea tenului intr-unul mai proaspat, intinerit,si luminos.

Radiofrecventa inseamna pe scurt tightening: terapie prin care creste productia de colagen endogen – colagenul fiind responsabil de aspectul tonifiat, perfect intins al pielii.

Prin radiofreventa oxigenul şi nutrienţii ajung în zone în care în mod normal nu reușeau să pătrundă din cauza stratului adipos mărit.

La nivel corporal, radiofrecventa ajuta la o profunda tonifiere, instantanee. Radiofrecventa contureaza si redefineste liniile siluetei. Celulita dispare, aspectul de piele lasata este complet eliminata. Radiofrecventa actioneaza asemeni unui corset care strange tesuturile musculare si grase. Vorbim de o contractie gratie careia se remodeleaza straturile de grasime din profunzime, fara a afecta in vreun fel epiderma.

Actiunea undelor de radiofrecventa continua si dupa incheierea sedintei: pacientul resimte in continuare o caldura la nivelul zonei tratate. Efectul de tonifiere continua.

Rezultatele sunt vizibile de la prima sesiune de radiofrecventa. Tratamentul corporal cu radiofrecventa oxigenează și hrăneşte celulele pielii, îmbunătățind circulația sangvină fapt care conduce la diminuarea celulitei şi combaterea flacidităţii, iar tratamentul facial definește conturul ochilor, reduce bărbia dublă, diminuează pungile, cearcănele, ridurile şi liniile fine şi de asemenea îmbunătăţeşte pielea pleoapelor şi a sprâncenelor ușor căzute.

Tratamentul cu radiofrecventa este recomandat pentru toate varstele, nu este invaziv si nu necesita perioada recuperatorie.

-tratament non-invaziv;

-detoxifiere – Radiofrecvenţa facilitează eliminarea toxinelor din organism. Este necesară însoțirea acestui tratament de un drenaj limfatic.

– îmbunătăţirea musculaturii – stimularea țesutului muscular. Acest lucru este important, deoarece pe măsură ce timpul trece, muşchii îşi pierd fermitatea naturală.

-oxigenarea şi hrănirea pielii

– imbunătăţeşte circulaţia sangvină.

Din aceasta pagina s-a dat click pe: cavitatie, vacuum, masaj anticelulitic, tratamente corporale si faciale.