Tonifiere sani
Tonifiere Sani
Tratamente tonifiere sani
Forma si marimea sanilor fac parte, fara doar si poate, din ansamblul trasaturilor definitorii ale frumusetii unei femei. De secole, sanii reprezinta esenta feminitatii, simbol al vietii si fertilitatii, dar si o preocupare permanenta in ceea ce priveste aspectul lor, a ambelor sexe deopotriva.
In contra tendintei generale de a apela la interventii chirugicale costisitoare si dureroase, exista si alte metode, mult mai sanatoase si chiar eficiente la care, se pare, putem apela cu incredere. Rezultatul este spectaculos!
Din punct de vedere anatomic, sanii sunt compusi din glanda mamara, muschiul pectoral pe care se sprijina, ligamentele, tesutul gras subcutanat si piele, mult mai sensibila decat pe restul corpului. Forma sanilor variaza de la femeie la femeie, iar volumul depinde de varsta si de modificarile in greutate.
In perioada pubertatii, cauzele frecvente ale modificarii sanilor ar fi viciile de pozitie, adolescentele avand adesea tendinta de a sta cocosate sau cu umerii cazuti, pentru a-si ascunde sanii mai dezvoltati. In consecinta, sanii nu vor mai fi ridicati si fermi. O alta modificare a sanilor este data de alimentatie. De retinut ca o alimentatie echilibrata, bogata in produse naturale, influenteaza favorabil sanatatea si aspectul sanilor.
Dietele necorespunzatoare duc la slabirea musculaturii pectorale, la aparitia vergeturilor, ca sa nu mai vorbim de transformarile hormonale care survin in urma ingrasarii si slabirii rapide. De asemenea, sarcina reprezinta un alt factor determinant in modificarea formei sanilor si a epidermei.
Din primele saptamani de sarcina, sub influenta schimbarilor hormonale, glandele mamare isi maresc volumul, iar sanii capata un aspect mai plin si mai compact. Dupa nastere, sanii revin incet-incet la marimea lor dinainte de sarcina, incep sa-si piarda fermitatea, pielea se destinde ceea ce favorizeaza aparitia vergeturilor. Este bine de stiut ca vergeturile sunt o leziune a pielii care rezulta din ruptura fibrelor elastice ale epidermei, manifestata prin aparitia de dungulite roz, rosii si, in final, albe.
Noi proceduri cosmetic si-au facut aparitia pe piata. Aceastea sunt simple, non-invazive, pot apela la ele atat femeile care isi doresc un bust generos si bine conturat, cat si cele care vor sa modifice anumite defecte.
Tonifierea si fermitatea sanilor prin electrostimulare
Pentru acest tratament vom folosi 2 electrozi in forma de cupa care imbraca sanii. Acest aparat vine ca o alternativa mult mai usoara, mai ieftina si, mai ales, mai sanatoasa la tratamentele hormonale, implanturi cu silicon pentru marirea sanilor. Acest tratament nu prezinta nici un pericol din punct de vedere medical si nu poate provoca leziuni ale sanilor de nici un fel!
In acest mod creste masa musculara a sanului, care in mod normal este foarte greu de lucrat. In plus, sanii vor deveni mai fermi si rotunzi, ajungand intr-o forma excelenta. Dupa fiecare sedinta, vom folosi o crema speciala, profesionala, menita tonifierii. Pentru inceput sunt necesare 3-4 sedinte/ saptamana iar apoi 1-2 sedinte/saptamana sunt suficiente.
Terapia prin vacuum pentru sani
In urma consultatiei medicale de specialitate, se stabileste conduita terapeutica. Vacuum-ul pentru sani este o metoda nedureroasa, non-invaziva, fara efecte secundare sau reactii adverse. Rezultatele dorite incep sa se vada dupa doar cateva sedinte.
Reprezinta, de fapt, un masaj profund care se efectueaza prin intermediul unui aparat prevazut cu niste cupe speciale, de aspiratie. Aceste cupe, prin absortie, stimuleaza canalele galactofere si astfel creste presiunea sanguina din vasele capilare de la nivelul sanilor, intarind si tonifiind tesutul conjunctiv.
Contraindicatii: femei insarcinate, persoane cu chisturi la nivelul sanilor sau suspecte de cancer mamar
Din aceasta pagina s-a dat click pe: tratamente faciale, machiaj profesional, tratamente corporale si faciale.