Tunel cu infrarosu

Tunel cu infrarosu “NO CELLULITE”

Tunelul cu infrarosu beneficii:

Click aici pentru a vedea tarifele pentru impachetari anticelulitice in tunel cu infrarosu si celelalte tratamente corporale si faciale.

Tunelul cu infrarosu este practic o infrasauna cu efecte termice pentru slabit rapid si in kilograme si in centimetri, ideal pentru tratamente anticelulita si pentru impachetari corporale.

Razele infrarosii ale tunelului patrund 5-6 cm in tesuturi si actioneaza direct asupra celulelor grase. Caldura foarte puternica generata de tunelul cu infrarosu topeste grasimile acumulate in exces de catre organism. Efectele tratamentului la tunelul cu infrarosu sunt remarcabile: circulatia sangvina este mult imbunatatita, sistemul imunitar este fortifiat, corpul slabeste in kilograme si in centimetri.

Indicatii tunelul cu infrarosu:

Tratarea obezitatii si reducerea considerabila a greutatii corporale

Tratamente anticelulita cu rezultate vizibile rapid.

Imbunatatirea circulatiei sanguine si intarirea sistemului imunitar

Accelerarea metabolismului si tranzitului intestinal

Balansarea aciditatii si alcalinitatii in organism

La tunelul cu infrarosu se pot arde cel putin 750 de calorii in 40 de minute! Transpiratia generata in acest tunel elimina aproximativ 25-30% din toxine, metale grele si 70-75% din apa aflata in exces in organism.

Datorita modalitatii sale de inchidere, temperatura din interiorul tunelului cu infrarosu se va mari iar in acest fel se produce o transpiratie intensiva si mult mai benefica. Efectul termic oferit de razele tunelului cu infrarosii este una care este transmisa in corp pana la nivel celular, astfel incat, desi senzatia de disconfort termic este minima (la suprafata pielii nefiind atat de evidenta ca in cazul unei paturi termice, de exemplu) rezultatele sunt de doua ori mai bune.Din contra, senzatia pe durata unei sedinte la tunelul cu infrarosu este foarte placuta.

Corpul depoziteaza in decursul vietii tot mai multe substante nocive, metale grele si grasimi, pe care nu le poate elimina pe cale naturala sub straturile inferioare de piele. La caldura patrunzatoare si de profunzime a tunelului oferita prin razelor infrarosii se activeaza procesul de transpiratie din interiorul corpului, ceea ce inseamna ca substantele nocive sunt pur si simplu impinse din corp cu transpiratia, prin pori.

Daca la sauna obisnuita transpiratia consta in marea majoritate din apa si doar maxim 15% grasimi si alte toxine, in cazul folosirii caldurii patrunzatoare a tunelului cu infrarosu, transpiratia consta in apoximativ 25-30% din grasimi, metale grele si substante nocive.

Rezultate tunelul cu infrarosu:

– eliminarea grasimilor. In timpul sedintelor la tunelul cu infrarosu, grasimea este topita ultrarapid si se produce o scadere radicala a volumului celulelor grase.

– eliminaarea celulitei datorita tunelului cu infrarosu. Grasimile sunt eliminate prin drenaj limfatic, obtinandu-se o piele uniforma si tonifiata.

– accelerarea metabolismului genereaza arderi mai rapide metabolice. Rezultatul: slabit in kilograme accelerat.

– imbunatatirea circulatiei limfo-venoase

– eliminarea substantelor nocive, toxine, deseuri metabolice

– atenuarea durerilor de articulatii, musculare

– purificarea si oxigenarea sangelui.

Din aceasta pagina s-a dat click pe: impachetari anticelulitice, impachetari anticelulitice in termocuverta, masaj anticelulitic, tratamente corporale si faciale.