Impachetari

Impachetari Anticelulita

Click aici pentru a vedea tarifele pentru impachetari anticelulita si celelalte tratamente corporale si faciale.

Impachetari AnticeIulita cu GEL MARIN CU SPIRULINA

Tratamentul are rezultate remarcabile in combaterea celulitei si in procesul de slabire.Spirulina este o alga marina cu actiune intensiva, stimulatoare a metabolismului celulelor adipoase.Contine de asemenea iedera, cu proprietati drenante si stimulatoare excelente.

Contraindicatii : boli cardiace grave, epilepsie, femei insarcinate, boli dermatologice, boli cardiace, varice

Impachetari Anticelulita cu FANGO

Acest tip de tratament actioneaza asupra celulitei si vergeturilor, avand urmatoarele efecte : eliminarea grasimilor acumulate in interiorul adipocitelor, favorizeaza microcirculatia imbunatatind oxigenarea si hranirea tesuturilor afectate, precum si drenajul limfatic, Restructureaza tesutul conjunctiv afectat si regenereaza celulele de colagen si elastina

Contraindicatii : boli cardiace grave, epilepsie, femei insarcinate, boli dermatologice, boli cardiace, varice

Impachetari anticelulita cu crema de TERMOSUDATIE

Crema de TERMOSUDATIE produce o transpiratie abundenta la nivelul pielii ajutand la eliminarea apei retinuta in organism, a toxinelor, a celulitei, ameliorarea vergeturilor. Pielea va fi mai elastica, mai ferma, iar aspectul de coaja de portocala se va diminua evident, ca si vergeturile.

Este recomandat persoanelor supraponderale, care nu se afla intr-un grad avansat de celulita, care au retentie de apa, sufera de picioare umflate si vergeturi evidente.

Contraindicatii: boli cardiace grave, epilepsie, femei insarcinate, boli dermatologice, boli cardiace, varice.

Din aceasta pagina s-a dat click pe: impachetari in tunel cu infrarosu, impachetari in termocuverta, masaj anticelulitic, tratamente corporale si faciale.